5 gode (men ofte oversete) fiskepladser på Fyn

FiskePlads tilføjet 2019-04-01 21:30 af fluefiskerikursus.dk
Image
Type
Kyst
Område
Fyn
Beskrivelse
De fleste er nok bekendt med, hvor godt det er at bedrive lystfiskeri på Fyn og ved de omkringliggende øer. Vi har masser af gode fiskepladser ved både åer, søer og ikke mindst, langs vore mange fine kyster, hvor du også kan få brugt dit fluegrej http://www.fiskenyt.dk/1012-fiskegrej-se-hvilket-fluegrej-du-skal-bruge-komme-i-gang-med-fluefiskeri-2019-03-30

Det mærkes også på den store søgning af lystfiskere, der kommer hertil fra både ind- og udland. Det skyldes ikke mindst det store arbejde der er blevet lagt i at renovere vores vandløb og det faktum at der hvert år bliver sat masser af små havørreder ud ved vore kyster.

Der findes en rigtig god bog, der hedder De 117 Bedste Fynske Fiskepladser – den foreslår jeg altid at købe, da den også udgives på tysk. Den bør du naturligvis også have i arsenalet.

Bogen dækker det meste af Fyn samt omkringliggende øer. Der er dog liiige et par pladser, som ikke er beskrevet i bogen og som personligt nyder godt af, og hvor der ofte står fisk og venter.

De 5 steder jeg anbefaler er som følger:
1. Kertemindebroen mod Nyborg (Odensevej)
2. Modsatte side af Kertemindebroen mod Nyborg (Odensevej)
3. Hindsholmvej “Feddet”
4. Gabet “Lodshuse”
5. Modsatte side af Gabet ved Lodshuse

Alle gode steder hvor jeg har fanget havørreder. Læs mere om hvert sted: https://www.fluefiskerikursus.dk/lystfiskeri-paa-fyn

Læg også meget gerne en kommentar eller tilføj med egne gode steder :)